ARTIESTENGIDS.BE is een nieuw online platform dat de rechtstreekse schakel vormt tussen ARTIEST en ORGANISATOR.

UP TO DATE

Artiestengids.be is geen advertentiesite, maar een kwalitatief boekingsplatform voor muziek en entertainment.  Artiesten kunnen zich via de website promoten en beheren zelf de artiestenpagina zodat alle informatie up-to-date blijft.  Organisatoren vinden zo een mooi aanbod gecombineerd op 1 website en kunnen via handige tools zeer gemakkelijk de gewenste artiest boeken.

GEEN TUSSENPERSONEN           

Artiestengids.be  zorgt ervoor dat artiesten en organisatoren elkaar snel en direct kunnen vinden en contacteren.  De communicatie verloopt steeds via de kortste kanalen.  Alle aanvragen en boekingen verlopen zonder tussenkomst van artiestengids.be en  worden behandeld door de vertegenwoordiger van de artiest  die op de website vermeld staat. (*)

KWALITATIEF AANBOD

De doelstelling is niet om volledig te zijn in het aanbod, maar wel om een kwalitatieve selectie  te presenteren én zo een betrouwbare partner te zijn voor organisatoren bij het zoeken naar de juiste artiest en/of animatie.  Art of Entertainment waakt daarom ook nauw gezet over het aanbod en alle gepresenteerde informatie.

EENVOUDIGE OPVOLGING

Via het gebruiksvriendelijke boekingsplatform wordt het hele boekingsproces handig georganiseerd. Organisatoren en artiesten houden in een persoonlijke agenda overzicht over lopende aanvragen, opties en bevestigde opdrachten.  Alle praktische informatie kan online gedeeld worden zodat zowel de organisator als de artiest steeds over dezelfde, correcte gegevens beschikken.

REGISTRATIE

De registratie is heel eenvoudig en kan in enkele stappen gebeuren. Organisatoren kunnen vrijwel onmiddellijk aanmelden. Voor artiesten wordt de aanmelding geactiveerd na contact met Art of Entertainment.

(*) bij de lancering van de website werden heel wat artiesten toegevoegd door Art of Entertainment zelf om zo een kwalitatief aanbod te kunnen garanderen