Bar Sanseveria

Artiest aanvragen

Bar Sanseveria

50's Nederlandstalig

De klassiekers uit het Nederlandstalige charme-repertoire, van ‘Canzonissima’ tot ‘10 om te zien’. Wie kent ze niet van buiten? Wie draagt ze niet in zijn hart? Zanger Maurice zeker wel! De smartlap is de grote liefde in zijn leven, een lach en een traan zijn persoonlijke leuze. Hij brengt al deze liedjes met veel liefde en respect. En met een fijn gevoel voor humor.

Wil je lekker plakken, heerlijk swingen, of ongegeneerd meezingen (meebrullen mag ook…)? Bij Bar Sanseveria vind je het allemaal in één charmante verpakking. Romantiek, klein en groot verdriet, ambiance. Met Eddy & De Schellekens bespeelden zij al vele Vlaamse podia en menig gevoelige snaar. Nu staat Bar Sanseveria voor u klaar met een nieuwe show en in een nieuwe bezetting om al uw favorieten uit het Nederlandstalige repertoire te spelen met respect, met humor en met veel liefde.

Laat je tomeloos gaan op ‘Zeil je voor het eerst’, ‘Geen wonder dat ik ween’, ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’, ‘Zij gelooft in mij’ ‘en vele andere toppers. Gezellig luisteren, heerlijk swingen of ongegeneerd meezingen met Bar Sanseveria: meer heb je niet nodig om een feestje te bouwen!

Bar Sanseveria - Rivierenhof

Je kan de prijzen enkel bekijken als je bent ingelogd.

Aanmelden

In de kijker

Gerelateerde artiesten