Free Souffriau

Artiest aanvragen

Free Souffriau

Live Nederlandstalig

Free Souffriau voorstellen aan het grote publiek is eigenlijk een beetje overbodig. Jong en oud Vlaanderen kent de veelzijdige artieste in verscheidene gedaantes: van superheldin Mega Mindy, over musicalster tot straffe zangeres.

In alles wat Free aanpakt zit passie. Wie haar bezig ziet en hoort, kan niet naast het spelplezier kijken waarmee de zangeres op het podium staat. Na Radio Souffriau, waarin Free haar lievelingscovers zingt van onder andere Ann Christy en Will Tura, komt Free met een nieuwe show. Ook heel belangrijk voor Free is de omkadering van haar nummers. Ze is zo blij dat ze hiervoor een beroep kan doen op haar man Miguel Wiels en zijn band. “Voor mij de beste muzikanten van heel België”, meent ze trots. 

Op 29 november 2013 bracht Free Souffriau haar derde album uit: Het Collectief Geheugen. Voor dit album koos Free enkele Vlaamse, Nederlandse en Franse parels waaraan ze haar eigen touch geeft. Nummers van onder andere 'Doe Maar', 'Liesbeth List', 'Adamo', 'Will Tura', 'Stef Bos', ... Die eigen hedendaagse sound en de productie van Jeroen Swinnen (Daan, Novastar, Jan Leyers, ...) doen de songs weer fris en actueel klinken zonder hun originele ziel te verliezen.

Of u het allemaal rustig beleeft vanop uw stoel, of al dansend mee doet met de aanstekelijke nummers, het doet er niet toe. Vast staat dat u een schitterend concert te zien krijgt, voor elk wat wils. Ingetogen wanneer het mag, ontroerend als het kan, swingend en sfeervol zoals het moet.

Free Souffriau - Hard Times

Fotogalerij

Je kan de prijzen enkel bekijken als je bent ingelogd.

Aanmelden

In de kijker

Gerelateerde artiesten