Maarten Cox

Artiest aanvragen

Maarten Cox

Nederlandstalig Nederlandstalig

Het grote publiek leerde Maarten Cox kennen tijdens IDOOL 2004 waar hij de zesde plaats behaalde. Na Idool heeft Maarten gedaan wat vele anderen nooit deden: hij is blijven optreden, verzamelde goeie muzikanten rond zich en heeft een pak live ervaring opgedaan. Het resultaat van dat harde werk is dat Maarten Cox op het podium zijn mannetje kan staan en dat hij ondertussen een stevige live reputatie heeft opgebouwd.

Naast het zingen ontdekte Maarten nog een andere passie : presenteren.  De laatste jaren werd hij dan ook vooral bekend als presentator van ‘studioTVL’ op TV Limburg.

Maar zingen blijft zijn passie: in de zomer van 2012 neemt hij de single “Wat doe je dan?” op. Uiteindelijk belandt dit nummer op de eerste plaats van de Vlaamse Ultratop 10. En ook de opvolgers “Leve de winter” en “Onweerstaanbaar” doen het meer dan uitstekend.  

Tijdens zijn spetterende live optredens brengt Maarten een hele reeks van populaire liedjes uit Vlaanderen en Nederland in swingende medleys en dikwijls in eigen originele versies. Het is een interactief optreden waarbij het publiek nauw betrokken wordt.  In een sneltreintempo kan het publiek meezingen met liedjes als Anne, Alles kan een mens gelukkig maken, Malle Babbe, Kedeng Kedeng, Opzij opzij opzij, Ik neem je mee, Paloma Blanca, Pour un flirt enz...

Compilatie showcase Maarten Cox

Je kan de prijzen enkel bekijken als je bent ingelogd.

Aanmelden

In de kijker

Gerelateerde artiesten