The Kings of Pop

Artiest aanvragen

The Kings of Pop

Allround covers

The Magical Flying Thunderbirds zijn niet meer, but some of the boys are back in town ...

Van Bruce Springsteen over Inxs tot Daft Punk, van Adele over Depeche Mode en Of Monsters en Men tot Mumford & sons en Cheap Trick, van Robin Thicke en Kool & The Gang tot Bastille en Avicii. Midnight Oil, Liquido, MGMT, Rihanna, Bruno Mars, John Newman, allemaal moeten ze eraan geloven. Geen heilig huisje is nog veilig. 

The Kings of Pop willen met de voeten spelen en op de heupen werken. Ze zijn van God los, complexloos en zonder remmingen. Ze willen niet vervelen met hun eigen zielenroerselen of navelstaarderij, maar muzikaal en theatraal vermaken met één groot orgie van alleen maar ‘anthems’ uit de recente en minder recente popgeschiedenis. Zet u schrap voor een wervelende show met tientallen climaxen en een orgastische finale.

Zoals u merkt, lijdt een King of Pop niet snel aan een minderwaardigheidscomplex. Zoals het echte koningen betaamt, is het de bedoeling grenzen te overschrijden en, waar mogelijk, te verleggen.

De naam werd gekozen bij gratie van provocatie, maar ook omdat geen andere naam beter bij hen past. De ultieme supergroep, smeekt nu eenmaal om de ultieme groepsnaam. Controversieel? Wie de humor niet ziet, heeft zelf een probleem.

The Kings of Pop brengen de ‘pret’ weer in pretentie.

Don't you Simple minds - live @ Paal op Stelten 4/8/13

Little Talks - live @ Bal National 20/7/12

Je kan de prijzen enkel bekijken als je bent ingelogd.

Aanmelden

In de kijker

Gerelateerde artiesten